Inschrijving Demodagen Antwerpen

01-11-1200x450

Op donderdag 13 april 2017 vindt onze allereerste demodag plaats in AMUZ in Antwerpen (Kammenstraat 81 – 2000 Antwerpen).81 – 2000 Antwerpen

Tijdens zo’n demodag kan u tegen sterk verminderde prijs één of meerdere opnameslots van 1 uur reserveren in de concertzaal. Tijdens dit uur kan u solo of met uw ensemble een demo met een repertoire naar keuze opnemen.

Tweet gerust mee met #DemodagenAntwerpen

Wat krijgt u van ons?

Wij zorgen voor een volledige audio-opname in HD-audio en surround, een prachtige opnamelocatie (de concertzaal van Amuz), doen de eventuele montage van de opname en maken ook een kort promofilmpje van uw ensemble. Achteraf krijgt u via mail een volledig gemixte en gemasterde opname in 256 maal CD-kwaliteit. Of gewoon als MP3 als u dat wenst.

U kiest zelf of u een langer werk eenmaal doorspeelt, met andere woorden een live opname voor bvb een auditie, of u kiest ervoor om een korter werk in verschillende takes op te nemen. Of een combinatie van de twee natuurlijk. U kan achteraf ook beschikken over de volledige video-opname van uw sessie als u dat wil.

Prijzen

  • €120 voor solisten of ensembles tot en met 3 personen
  • €160 voor ensembles vanaf 4 personen

Beschikbare slots

De opnames starten om 10u en elk slot duurt telkens één uur. Om 20u start het laatste slot. Bij inschrijving kan u kiezen of u een slot in de voormiddag, namiddag of avond wil. Afhankelijk de nog beschikbare plaatsen, kennen wij dan een slot toe.

U kan inschrijven door het inschrijvingsformulier in te vullen. U krijgt daarna een bevestigingsmail met daarin alle verdere instructies. 
Inschrijven kan tot 6 april.

Inschrijven

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Naam ensemble

Hoe ziet de bezetting eruit?

Welke stukken zullen opgenomen worden?

Tijdens welke slots bent u beschikbaar? Er wordt opgenomen vanaf 10u tot 20u.
 voormiddag namiddag avond

Heeft u nog vragen of opmerkingen?

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>